HISTORIEN 

Ideen om at blive selvstændig havde ligget og rumlet i nogle år, hvor jeg havde hjulpet andre med at sælge sportsbeklædning og tilbehør.

Og da der i foråret 2015 kom en chance i form af en aftale med det italienske firma ERREA, så tog jeg chancen og fik oprettet Dressed4ourSports.dk.
 

I efteråret 2015 indgik vi flere aftaler med andre leverandører så der også er blevet mulighed for at tilbyde både bolde, sportspleje og en masse andet sportstilbehør.
 

Ideen bag firmaet er at kunne tilbyde kvalitet til en markedsdygtig pris – og dette skulle selvfølgelig gælde alle både private, foreninger og erhverv.
 

Priserne holdes nede til gavn for køberen, da varerne sendes direkte fra leverandøren til os. Dette betyder, at der ikke er nogen fordyrende mellemled ved bestillingen.
 

I modsætning til mange andre tøjleverandører til bla. Sportsklubber, så går vi ikke ind for bindende lange aftaler. Vi sigter derimod på gensidig respekt og aftaler leverancer fra gang til gang.

 

Vi tilbyder tøj til følgende sportsgrene :

 

- Fodbold

- Håndbold

- Hockey

- Basketball

- Floorball

- Volleyball

- Roning

- Amerikansk fodbold

- Gymnastik

 

Både standard tøjløsninger tilbydes men som en af de eneste i Danmark kan vi i samarbejde med ERREA også tilbyde specielt designet tøj efter eget ønske.

© 2020 by Dressed4ourSports.dk. 
Kontakt info : Dressed4ourSports.dk, 4180 Sorø,  +45 6120 5146
 dressed4our@sport.dk
Nordea regnr. 2142 kontonr. 438 640 5153